donderdag 27 mei 2010

Geboortekaartje ontwerpen

Vroeger vergde het veel tijd, ervaring en energie om zelf je geboortekaartje te ontwerpen maar tegenwoordig kan iedereen het! Het kost niet veel tijd, je hebt er geen ervaring voor nodig en het kost weinig energie omdat het een superleuke klus is!

Geboortekaartje ontwerpen – de mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om je geboortekaartje zelf te ontwerpen maar de leukste is toch wel Geboortekaartje.nl. De site is toegankelijk en biedt vele mogelijkheden om te komen tot dat speciale geboortekaartje wat je in gedachten had.

Heb je nog geen flauw idee wat voor soort geboortekaartje je wilt ontwerpen? Dat maakt niet uit want Geboortekaartje.nl bevat vele voorbeeld geboortekaarten om je te inspireren en waarmee je zelf verder aan de slag kan.

Jouw geboortekaartje ontwerpen doe je zo…
Je ziet dat Geboortekaartje.nl een hip en professioneel bedrijf is. Ze beschikken over vele verschillende geboortekaartje en sjablonen als achtergronden, illustraties en kaders die ontworpen zijn door professionele grafisch vormgevers. Je geboortekaartje ontwerpen wordt hierdoor een stuk interessanter omdat alle puzzelstukjes klaarliggen, maar alleen jij nog bepaalt hoe je ze neer gaat leggen ‘op het witte doek’. Ook kan je er voor kiezen om tijdens het ontwerpen van je geboortekaartje een eigen foto toe te voegen. Zo kan je die kleine van je alvast aan je vrienden en familie laten zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten