dinsdag 4 januari 2011

Een dikke buik en retro geboortekaartje


Wat is er nou mooier dan van een verre vriend(in), die je al jaren niet hebt gezien of van hebt gehoord, een mooi retro geboortekaartje te ontvangen. Eigenlijk maar een ding; als je zelf zwanger bent! Geboortekaartje.nl biedt de mogelijkheid aan al jullie zwangere vrouwen om een mooi geboortekaartje te maken op de meest prachtige en makkelijke manier mogelijk.

Geboortekaartje.nl heeft een systeem bedacht waarmee de atechnische, zwangere vrouwen (maar ook de mannen natuurlijk) eenvoudig een prachtig retro geboortekaartje kunnen ontwerpen.

Het is letterlijk slechts een paar drukken op de knop en het proefexemplaar ligt gegarandeerd al de volgende dag op de mat. Een retro geboortekaartje klinkt oud in de oren, maar is de trend van 2011. Mode goeroes op het gebied van ontwerpen (en daar vallen geboortekaartjes ook onder) hebben dit al een aantal maanden zien aankomen.

Dus is jouw kind een november of december wonder? Surf dan snel even naar Geboortekaartje.nl en ontwerp jouw retro geboortekaartje en zorg dat je de eerste bent in de lijn van retro geboortekaartjes.

Geboortekaartje.nl de site voor trendzetters en zwangere vrouwen!

Je kan ook leuke kerstkaarten maken om familie en vrienden te verrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten