donderdag 17 februari 2011


Is jullie baby ook zo een plaatje? Vereeuwig jullie kindje dan direct al op de geboortekaartjes. Want dat is nu mogelijk op Geboortekaartje.nl: geboortekaartjes met foto.

Veel keuze

Behalve geboortekaartjes met foto is er veel meer mogelijk op Geboortekaartje.nl. Zo zijn er in negen categorieën de mooiste voorbeeld geboortekaartjes te vinden. En deze categorieën zijn heel afwisselend. Van vrolijk tot klassiek en van retro tot hip. Of hou je meer van rust? Dan zijn de rustieke silhouetten geboortekaartjes echt iets voor jullie. Een ding is in ieder geval wel mogelijk in al deze categorieën: namelijk het plaatsen van een foto van jullie baby op het geboortekaartje. Zo maak je de mooiste geboortekaartjes met foto.

Heel simpel
Het is eigenlijk heel simpel. Met de mooie kaders, illustraties en achtergronden ontwerp je zelf mooie geboortekaartjes. Vervolgens maak je de geboortekaartjes helemaal af met een foto van jullie pasgeboren kindje. Ook dat kan heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van een foto van jullie kindje voor op het geboortekaartje. En dan ben je klaar met je geboortekaartjes met foto.

Klaar, wat nu?
Goed, nu ben je dus klaar, maar wat nu? Nu hoef je de kaarten alleen nog maar te laten bezorgen door TNT Post. Dat kan bij jouw thuis, maar ook kun je jullie adressenbestand uploaden en dan de geboortekaartjes met foto bij de geadresseerden laten bezorgen.

Geboortekaartjes met foto, nu op Geboortekaartje.nl!

Klik hier voor meer links over geboorte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten