woensdag 2 maart 2011

Hollands geboortekaartje

Na negen maanden wachten is jullie kindje dan eindelijk geboren. Jullie kindje is gezegend met liefhebbende ouders, geen armoede en met een land zonder oorlogen. De nieuwe inwoners van Nederland zijn daarom bevoorrecht om in dit land te mogen wonen. Laat dit gebaar zien aan je familie, vrienden en kennissen door middel van een Hollands geboortekaartje.

Trots op Holland
Nederland is het land van de molens, klompen, boeren en tulpen. Dit zijn allemaal symbolen die je kunt gebruiken op je geboortekaartje. Je kunt je geboortekaartje namelijk helemaal zelf ontwerpen op Geboortekaartje.nl. Om inspiratie op te doen heeft deze website al een aantal voorbeeldkaarten ontwikkeld. Deze zou je eventueel ook zelf kunnen gebruiken of aanpassen.

Ontwerp zelf
Door middel van verschillende achtergronden, kaders, figuren en teksten kan je het geboortekaartje helemaal naar jou wens ontwerpen. Daarnaast kan je ook zelf een foto uploaden van jullie kindje, of een mooi gedichtje erop plaatsen. Hierdoor worden jullie geboortekaartjes niet alleen Hollands maar ook uniek.



Ga naar Geboortekaartje.nl om nu jouw eigen geboortekaartje te ontwerpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten