woensdag 27 april 2011

Geboortekaartje met foto

Alle vaders en moeders hebben een eigen smaak. Het is vaak moeilijk om een passend geboortekaartje te vinden. Een geboortekaartje met foto is dan de beste oplossing voor dit probleem. Op Geboortekaartje.nl kan je een foto uploaden van jouw pasgeboren baby.

Aanpassing is altijd mogelijk
Smaken verschillen en daarom is het belangrijk dat alle geboortekaartjes naar jouw eigen smaken aangepast kunnen worden. Geboortekaartje.nl streeft ernaar dat het geboortekaartje helemaal naar wens is. Je kunt alle figuren een andere kleur geven en verplaatsen. Ook kun je een geboortekaartje met een foto van jouw baby maken.

Een foto van jouw baby
Als je het geboortekaartje zo persoonlijk mogelijk wilt maken, is het een leuk idee om een geboortekaartje met foto te maken. Maak dan een lieve en originele foto van jouw pasgeboren baby en upload deze op Geboortekaartje.nl. Deze foto kan je dan weer opleuken met kaders en figuren. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw geboortekaartje echt persoonlijk is.Wil je ook een geboortekaartje met foto, surf dan snel naar Geboortekaartje.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten