dinsdag 5 april 2011

Originele geboortekaartje

Tegenwoordig wordt alles dat standaard is geassocieerd met saai. Maak daarom geen standaard geboortekaartje, maar een uniek geboortekaartje. Maak het originele geboortekaartje online op Geboortekaartje.nl op die manier wordt het geboortekaartje zeker niet saai.

Jouw eigen creatie
Jouw originele geboortekaartje kan je zelf online creƫren op Geboortekaartje.nl. Op deze site staan tientallen voorbeeldkaarten die weergegeven worden in verschillende categorieƫn. Deze kun je vervolgens bewerken tot jouw ideale geboortekaartje. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met een lege kaart te beginnen. Deze kan je dan helemaal zelf invullen met achtergronden, kaders, figuren, teksten en verschillende lettertypes.

Maken en bezorgen
Het originele geboortekaartje maken is in vier simpele en snelle stappen gemaakt. Kies eerst een voorbeeldkaart of een lege kaart, maak er vervolgens een persoonlijke kaart van. Vervolgens wordt de bestelling gedaan. Je kunt kiezen uit een proefdruk of direct meerdere kaarten. Als laatste wordt de bestelling betaald. De bezorging wordt gedaan door TNT Post. Als je voor 15:00 uur hebt besteld kunnen ze de volgende dag al in huis zijn.

Maak nu jou originele geboortekaartjes op Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten