donderdag 14 april 2011

Unieke geboortekaart

Jouw kindje is uniek en daar hoort dan ook geen standaard geboortekaartje bij. De unieke geboortekaart maak je op Geboortekaartje.nl. Hier maak je het kaartje helemaal naar je eigen smaak. Zo krijg je de unieke kaart die perfect bij jou en je kindje past.


Maak de kaart

Maak de kaart uniek door hem helemaal zelf te ontwerpen. Maak een mooie foto van de pasgeboren baby en plaats deze foto vol trots op de voorkant. Gegarandeerd dat de kaart uniek wordt! De kaart kun je verder nog aanpassen met allerlei kleuren, kaders en extra illustraties. Vervolgens kun je een mooie geboortetekst op de voorkant of in de binnenkant plaatsen. Met deze boodschap maak je de unieke geboortekaart nog persoonlijker.


Verzend de kaart

Wanneer je helemaal tevreden bent met de kaart is het tijd de kaart te verzenden. Dit kan op twee verschillende manieren. Je kunt de geboortekaartjes direct naar de geadresseerden laten versturen. Op deze manier heb jij er geen zorg meer aan. Maar als je graag zelf de enveloppen schrijft, kun je de kaarten ook thuis laten bezorgen. De kaarten kun je dan zelf naar de mensen opsturen. Het is maar wat jij het prettigst vindt.


Maken en verzenden van een unieke geboortekaart doe je op Geboortekaartje.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten